Ingredients:
- 200 grams de pastanaga crua ratllada
- 4 ous mitjans
- 130 grams de sucre morè integral de canya
- 100 grams de coco ratllat
- 150 ml d'oli de girasol
- 200 grams de farina integral
- 16 grams d'impulsor químic Royal
- un pessic de sal
- 50 grams de nous trinxades
- 50 grams de panses
En un bol batem els ous amb el sucre durant cinc minuts a velocitat màxima. Afegim el coco, la pastanaga ratllada i l'oli i ho barregem amb els ous, un parell de minuts a velocitat mitja. Aboquem la farina integral, l'impulsor químic i les nous i mesclem tots els ingredients fins que estiguin ben integrats.
Folrem amb paper de forn un motlle per plumcakes de 20cm i aboquem la mescla. Fiquem el motlle al forn 30 minuts o fins que al punxar-lo amb una broqueta aquesta surti neta. Deixem que es refredi una mica abans de desemmotllar-lo.
És un bescuit que va guanyant humitat cada dia. De fet, està més bo el dia següent, així que, si podeu resistir la temptació, mengeu-lo el dia següent d'haver-lo enfornat.
Recepta del blog Directo al Paladar.
Ni t'imagines la de vegades que em passa això!!
ResponSuprimeixUn bescuit deliciòs i mira que si tingués pastanagues pel berenar d'avui...
Sento molt estar poc present aquests dies, però amb el llançament de la nova web bilingüe em faltaven hores al dia, a la nit, als caps de setmana!
Per cert estem de sorteig en el nou blog, potser tornaràs a tindre sort, oi?!
http://comeconmigo.net/
Petons
Palmira
Vaig a fer-lo !
ResponSuprimeixEn quin moment hi tireu la pastanaga ratllada a la barreja? Gràcies
Amb el coco. Ho recticaré. Gràcies Helena. Espero que t'agradi!
Suprimeix