166ª edició de la Fira de la Candelera a Molins de Rei

El passat divendres 27 de gener, l'actor, director de cinema i guionista basc, Karra Elejalde, que actualment resideix a Molins de Rei, va donar el tret de sortida a les activitats programades per la Fira de la Candelera d'aquest any, que arriba a la seva 166ª edició.


Fins al dia 13 de febrer s'han programat més de 90 activitats al voltant de la Fira de la Candelera, que comença aquest divendres. Totes les activitats les podeu consultar a www.candelera.cat. La nova pàgina web de la fira incorpora més seccions i continguts i és accessible des de qualsevol dispositiu mòbil. A més els visitants que es descarreguin l'APP podran accedir a tota la informació sobre la Fira i rebre informació sobre qualsevol novetat mitjançant un sistema d'alertes push.

A la fira podreu trobar més de 900 expositors que oferiran els seus productes i serveis. S'han incrementat els espais informatius que estaran situats als principals accessos a la fira, al passeig de Pi i Margall, cantonada amb l'avinguda de Barcelona i al passeig del Terraplè, cantonada amb Jacint Verdaguer. També s'han ampliat les zones d'aparcament, encara que us recomanem el transport públic per accedir a la Fira, i especialment el tren, ja que l'estació està al centre del poble.

El cap de setmana també es celebra, a la Plaça de la Llibertat, la 37ª edició de la Fira de Vins i Caves, amb la Conca de Barberà com a Denominació de'Origen convidada. Durant aquesta setmana se han organitzat diferents tasts i maridatges a la Sala Gòtica de l'antic Palau dels Recasens, i la setmana vinent, de dimarts a dijous, també s'han programat diferents activitats relacionades amb el vi i la música, el cinema i un tast a cegues a càrrec de l'Associació Molinenca de Tast.


La Fira també estarà present a les xarxes socials, i com l'any passat podreu participar al seu concurs d'Instagram amb el hashtag #concurs166candelera. Les bases les podeu consultar aquí.

Com sempre al nostre blog destaquem les activitats gastronòmiques, però la Fira de la Candelera és una fira multisectorial, una de les fires més importants del Baix Llobregat i de Catalunya, nomenada Festa Tradicional d'Interès Nacional l'any 2002 per la Generalitat de Catalunya. Una Fira on l'agricultura, el comerç, la indústria, la cultura i les activitats lúdiques estan presents. Una Fira per a tota la família. Una cita imprescindible aquest cap de setmana.