Molins de Rei BdeGUST

Des del passat dilluns, 16 de maig, i fins el 18 de juny podem gaudir de la 1ª Mostra Gastronòmica de Molins de Rei: Molins de Rei BdeGUST, una oferta gastronòmica en la que participaran 41 establiments de la vila. Segons l'alcalde de la ciutat, Joan Ramon Casals, "amb aquesta iniciativa volem donar la màxima visibilitat a un sector estratègic que dóna un servei d'altíssima qualitat però que encara és desconegut per massa gent de la vila i del nostre entorn". Molins de Rei BdeGUST és, doncs, una iniciativa per que els veïns i visitant de Molins de Rei descobreixen els bars i restaurants de la ciutat, amb diferents propostes gastronòmiques:

Per una banda, entre el 16 i el 29 de maig, 36 bars i restaurants de Molins de Rei oferiran tapes i platets acompanyats d'un copa de vi o d'una canya de cervesa Damm a un preu de 3 euros.


I quan acabin les tapes, a partir del dia 30 de maig i fins al 18 de juny, 9 restaurants de la vila oferiran menús gastronòmics entre 25 i 35 euros, elaborats amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat i amb productes de proximitat conreats pels membres de l'Associació de Pagesos de Molins de Rei.


A més, durant el Molins de Rei BdeGUST es celebraran quatre showcookings a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal, el primer avui, de la ma del Restaurant El Tast, i els següents, el dia 25 de maig amb el Restaurant Ca La Mirelis, l'1 de juny amb el Restaurant La Peni  i el 8 de juny amb el Restaurant L'Àpat; totes les demostracions tindran lloc a les 18.00h.

Podeu seguir tota la informació sobre aquesta mostra gastronòmica a les xarxes socials i a Molins de Rei Centre de Comerç. Una molt bona oportunitat per gaudir de l'oferta gastronòmica de Molins de Rei elaborada amb producte fresc i de proximitat del Baix Llobregat, i és que Molins de Rei BdeGUST.