Ingredients per a dos persones:
- 160 grams de macarrons o penne rigate
- 150 grams de mató Cadí
- 60 ml de llet sencera o semi
- 50 grams de formatge manxec o parmesà ratllat
- 100 grams formatge mozzarella ratllat
- 25-50 grams d'espinacs crus (segons us agradin més o menys els espinacs)
- 3 cullerades de confitura picant de tomacó i ceba de figueres d'Horta Santa Clara o confitura de tomàquet o simplement salsa de tomàquet
- un pessic de nou moscada
- sal i pebre blanc mòlt
- herbes de Subirats o romaní
En un bol barregem el mató, la llet i el formatge ratllat; afegim un pessic de nou moscada, sal i pebre blanc mòlt; us aconsello primer posar un pessic de cada ingredient, barrejar bé els ingredients, tastar-los i anar afegint condiments segons el vostre gust. Quan la pasta estigui al dente, l'escorrem i en un bol la barregem amb la salsa de mató; a continuació, afegim les cullerades de confitura de tomàquet i mesclem bé; afegim les fulles d'espinacs crues tallades en tires petites. Quan tinguem tots els ingredients ben mesclats, aboquem la pasta en una safata per anar al forn i la cobrim amb la mozzarella ratllada i l'empolsinem amb una mica d'herbes aromàtiques. La posem al forn entre 10-15 minuts, fins que el formatge s'hagi gratinat, i servim d'immediat.
mmmm...m'agraden...encara que de confitura picant no en tinc :-)
ResponEliminaPtnts
Glòria
Amb una bona salsa de tomàquet casolana també estaran deliciosos!
EliminaTot i que ens haurem de conformar amb ceba confitada i tomàquet fregit, em sembla un plat molt reconfortant per l'hivern!
ResponEliminaPetons i bona setmana
Palmira
És una altra manera de fer menjar verdures als que més es resisteixen!
EliminaFantàstic aquest plat de pasta.
ResponEliminaEls productes ecològics, doblen la categoria del plat.
Una abraçada
Tens tota la raó perquè és un plat ben senzill, però com sempre dic amb bons productes no cal fer receptes molt complicades!
EliminaA casa també seria èxit total! M'encanta la combinació d'ingredients, i també el punt picant del tomàquet ;)
ResponEliminaEls plats de pasta a mi de per si ja em perden, però la combinació d'avui m'ha semblat genial! aquesta tarda a comprar mató que s'han de gastar els espinacs de l'hort!! un petó!
ResponEliminaEstupendo plato de pasta, me encanta como te ha quedado, en casa sería muy bien recibido!! Bs.
ResponElimina