Ingredients per a 12 mossecs:
- 200 grams de bròquil ratllat o tallat ben petit
- 100 grams de ceba ratllada i expremuda, per treure l'excés d'aigua
- 150 grams de formatge cheddar tallat ben petit
- 2 ous
- 80 grams de pa ratllat (si voleu podeu fer servir el que pórta all i julivert)
- sal i pebre blanc mòlt
Recordeu que no cal bullir ni saltejar la verdura, sols ratllar-la o tallar-la ben petita si no teniu ratllador a casa; la posem en un bol i aboquem la ceba ratllada i ben expremuda, el formatge cheddar tallat ben petit, el pa ratllat i els ous, i ho mesclem tot bé -us aconsello que ho feu amb les mans- per després començar a fer boletes ben compactes. Les podeu ficar al forn sobre una safata coberta amb paper de forn, o bé dintre d'un motlles -prèviament greixats- per fer muffins o magdalenes; jo faig les boletes i les poso en els motlles per fer muffins, aplanant-les una mica.
Enfornem a 190 graus entre 15-20 minuts depenent de la mida dels mossecs. Us aconsello menjar-los tebis, i si us sobren, el dia següents els podeu escalfar una mica al microones abans de servir-los.
Si a casa vostre no agraden gaire les verdures, presentades d'aquesta manera, segur que convenceu als més reticents de tastar-les. Ja m'explicareu si us han agradat!
Doncs s'haurà de probar..una manera diferent de presentar la verdura, i el toc de formatge segur que li dóna un punt boníssim!
ResponSuprimeixBon cap de setmana!!Clara
El cheddar té un gust especial que combina molt bé amb aquestes verdures.
SuprimeixEm sembla una manera genial de menjar verdures i sempre s'agraeixen receptes per presentar-la de manera diferent!
ResponSuprimeixPetons i bon cap de setmana
Palmira
Sí, la idea és trobar maneres diferents de cuinar les verdures i que siguin saboroses.
SuprimeixMolt bona proposta! no sé si m'agradara més aquesta proposta o la del carabassó, les hauré de provar les dues i decidir per mi mateixa! un petonàs!
ResponSuprimeixA mi em va agradar més el bròquil, ja m'explicaràs quina t'agrada més.
Suprimeix