6ª Edició del QuintoTapa -Pota Blava del Prat de Llobregat

Del 8 d'octubre a l'1 de novembre es torna a celebrar al Prat de Llobregat el QuintoTapa, una de les rutes de tapes més importants de Catalunya. Organitzada per l' Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), i amb el patrocini principal de Moritz, aquest any celebra la seva 6ª edició, tenint com a protagonista el pollastre Pota Blava, l' únic pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP), el que demostra la clara aposta pel producte de proximitat i de qualitat que es produeix al Baix Llobregat.
Precedida per l'èxit de l'anterior edició, on es van servir 75.000 tapes, la d'enguany serà la ruta més gastronòmica de totes, gràcies a l'assessorament que s'ha ofert als bars i restaurants participants per part de varis xefs col·laboradors de l'AGT.

Es poden elegir dos tipus de tapa, la de la casa per 2,50 eur i la Pota Blava per 3,50eur, amb un Quinto Moritz. 

Al QuintoTapa també es repartiran premis: els clients que omplin el Tapaport Argent optaran al premi d’un àpat per a 4 persones a la cervesseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona; els que omplin el Tapaport Or optaran a un dinar al restaurant Sant Pau (3 Estrelles Michelin) de Carme Ruscalleda.

També els Instagramers podran optar a premi: la millor foto triada entre les millors imatges a Instagram amb els hagstag #quintotapa i #quintotapapotablava guanyarà un àpat per a 2 persones en un restaurant participant a la ruta.

Paral.lelament, i durant el QuintoTapa, tres parades del Mercat de la Plaça Blanes -on es celebrarà el final de festa de l'edició d'enguany, el dia 7 de novembre- oferiran una tapa Pota Blava i de producte de proximitat; i BiciCulturaBCN, organitzarà rutes en bicicleta per conèixer el Parc Agrari del Llobregat.

Per anar obrint gana, us hem fet una petita selecció entre les 28 propostes que podreu degustar al QuintoTapa Pota Blava d'aquest any; 28 propostes, per a tots els gustos.


Ja sabeu, a partir de demà, QuintoTapa al Prat de Llobregat! I que vagi de gust!