Celebrant el 7è aniversari del blog Menja de Bacallà

Cada any, en Josep del blog Menja de Bacallà celebra l'aniversari del seu blog convidant a companys del "mundillo" bloguer a un dinar a casa seva. Aquest any les afortunades hem estat la Cristina del blog Bufet de Postres i Retalls de Cuina. Amb el Josep ens vam conèixer en una trobada bloguera a Tarragona que havia organitzat la Nani de La Cuina Violeta, i ens ha fet molta il·lusió que ens convidés a participar en la celebració del 7è aniversari del seu blog. Des d'aquí Josep desitgem gaudir molts anys més de les teves saboroses receptes i de la teva entranyable companyia.

En Josep ens va delectar no només el paladar amb un saborós menú, sinó que també ens va oferir un petit concert d'acordió, on les havaneres que va interpretar, entre elles, La bella Lola, van tenir un gran èxit entre els assistents!

El menú que va cuinar el Josep per aquesta celebració va ser el següent:

Primer Plat

Carpacció de carbassó amb contrast de condonyat i sobrassada

Segon Plat


Postres


De les receptes publicades al seu blog, us he posat l'enllaç perquè són delicioses i molt fàcils de fer, i us animo a que les feu a casa.

Des d'aquí vull tornar a felicitar al Josep per l'aniversari del seu blog, i agrair-li sincerament a ell i a la seva família que ens hagin convidat a casa seva; conèixer també al Francesc i a la Teresa i haver gaudit d'una estona tan agradable en la vostra companyia ha estat tot un plaer.

Per molts any Menja de Bacallà!!