
Per fer-los només cal tallar rodanxes de fuet d'entre un i dos centímetres de gruix. Jo també ho he provat amb rodanxes més fines i és tant o més bo. Així que proveu amb diferents gruixos i quedeu-vos amb aquell que més us agradi. També us recomano provar-ho amb unes rodanxes de llonganissa.
Dipositeu les rodanxes damunt d'una safata de forn o algun altre lloc que sigui resistent al foc, poseu-hi una mica de sucre al damunt de cada una i caramel·litzeu amb un bufador. Mengeu-les fredes ja que d'altra manera us podríeu cremar amb el sucre.
que fàcil! Ja ho robaré, segur que queda boníssim. Una abraçada!
ResponSuprimeixhttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
És molt fàcil, i queden molt bons. T'animo a provar-ho!
SuprimeixUna abraçada.
Ja no me n'enrecordava, és veritat, que bo!! Vam gaudir, al taller d'en Pep. A veure si en fa un altre aviat! Petons, Jordi.
ResponSuprimeixVa ser una tarda molt divertida. Però em pregunto que se'n va fer de les gambes que vaig estar pelant... per que no eren a cap plat!
SuprimeixUauuu súper fàcil i original!! aquesta l'hauré de provar ;). Un petó!!
ResponSuprimeixMolt fàcil! Només necessites cinc minuts per deixar-ho enllestit. Aquest home té molt bones idees. Un petó!
SuprimeixOstres!
ResponSuprimeixRealment es veu super fàcil i super bo!
A part és molt molt original!
Molt bona aportació al Memòries!
Queda anotat a la llibreta!
http://joorengaitucanyella.blogspot.com.es/
Un plaer que t'hagi agradat. Si els tastes veuràs que bons. T'animo a que els provis amb llonganissa o altres embotits.
Suprimeixostres Jordi, quins bombons més originals!!! Moltíssimes gràcies per participar al Memòries. Petonets
ResponSuprimeixNomés veure'ls i tastar-los em vaig enamorar. Per ser tant fàcils, bons i originals. En Pep Nogué és un crack! Petons!
SuprimeixUff, això no ho he provat, pero a mí m'és més fácil tallar directament la botifarra dolça de ca L'Arbat i passar-la per la planxa volta i volta.😋😋😋
ResponSuprimeix