Bombó de fuet caramel·litzat

Fa uns dies ens varen convidar a una sessió gastrobloguera a l'espai consum de Bonpreu amb el xef Pep Nogué. Durant la tarda varem poder cuinar diversos plats i aperitius i costa decidir-se per un.

Un dels aperitius que em varen sorprendre, van ser aquests bombons de fuet caramel·litzat. Un aperitiu que es prepara d'una manera fàcil i ràpida. De ben segur que si els tasteu us encantaran. I si els feu, segur que sorprendreu als vostres convidats.

Per fer-los només cal tallar rodanxes de fuet d'entre un i dos centímetres de gruix. Jo també ho he provat amb rodanxes més fines i és tant o més bo. Així que proveu amb diferents gruixos i quedeu-vos amb aquell que més us agradi. També us recomano provar-ho amb unes rodanxes de llonganissa.

Dipositeu les rodanxes damunt d'una safata de forn o algun altre lloc que sigui resistent al foc, poseu-hi una mica de sucre al damunt de cada una i caramel·litzeu amb un bufador. Mengeu-les fredes ja que d'altra manera us podríeu cremar amb el sucre.

les receptes que m'agraden ha dit...

que fàcil! Ja ho robaré, segur que queda boníssim. Una abraçada!

http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

Jordi J. Canals ha dit...

És molt fàcil, i queden molt bons. T'animo a provar-ho!
Una abraçada.

Tapa't de tapes ha dit...

Ja no me n'enrecordava, és veritat, que bo!! Vam gaudir, al taller d'en Pep. A veure si en fa un altre aviat! Petons, Jordi.

Eva ha dit...

Uauuu súper fàcil i original!! aquesta l'hauré de provar ;). Un petó!!

Jordi J. Canals ha dit...

Va ser una tarda molt divertida. Però em pregunto que se'n va fer de les gambes que vaig estar pelant... per que no eren a cap plat!

Kàtia Maier ha dit...

Ostres!
Realment es veu super fàcil i super bo!
A part és molt molt original!
Molt bona aportació al Memòries!
Queda anotat a la llibreta!

http://joorengaitucanyella.blogspot.com.es/

Judith ha dit...

ostres Jordi, quins bombons més originals!!! Moltíssimes gràcies per participar al Memòries. Petonets

Jordi J. Canals ha dit...

Un plaer que t'hagi agradat. Si els tastes veuràs que bons. T'animo a que els provis amb llonganissa o altres embotits.

Jordi J. Canals ha dit...

Només veure'ls i tastar-los em vaig enamorar. Per ser tant fàcils, bons i originals. En Pep Nogué és un crack! Petons!

Jordi J. Canals ha dit...

Molt fàcil! Només necessites cinc minuts per deixar-ho enllestit. Aquest home té molt bones idees. Un petó!

Florin ha dit...

Uff, això no ho he provat, pero a mí m'és més fácil tallar directament la botifarra dolça de ca L'Arbat i passar-la per la planxa volta i volta.😋😋😋