Ingredients:
- 180 grams de farina
- 7 grams de llevat Royal
- 4 grams de sal
- 2 ous
- 250 ml de llet semi-desnatada
- 150 grams de pollastre rostit
- 30 grams de pastanaga ratllada
- 30 grams de ceba picada
- 30 grams de mantega fosa
Tamiseu junts la farina, el llevat i la sal. Afegiu els ous batuts i la llet, i barregeu bé. A la recepta original els rovells i les clares s'afegeixin per separat, primer els rovells amb la llet, i al final de tot les clares, a punt de neu. Podeu fer-ho de les dues maneres; en teoria, amb les clares ben batudes aconseguireu un pastís una mica més esponjós. Després afegiu el pollastre rostit, la ceba, la pastanaga i la mantega fosa, i mescleu bé.
Aboqueu la massa en un motlle allargat que haureu engreixat prèviament; us recomano, però, que feu servir paper vegetal per folrar el motlle, així us garantiu que quan desemmotlleu el pastís us surti sencer. Enforneu aproximadament 50 minuts, o bé fins que en punxar-lo amb un escuradents, aquest surti net. Espereu una mica a que es refredi el pastís abans de treure'l del motlle.
Una recepta molt ràpida de fer, i sense cap tipus de complicació.
Si no teniu el pollastre i voleu rostir-lo, necessiteu:
- 1 pit de pollastre de 150 grams aproximadament
- 1 branca de canyella
- ½ got de vi ranci (Si no en teniu podeu fer servir xerès sec)
Com sempre, us recomano que visiteu la llista de participants del repte salat d'aquest mes.
Bon profit!
Te ha quedado muy bien! Un besito
ResponSuprimeixGracias, guapa! Ahora a por el siguiente reto.
SuprimeixHola, qué esponjosooooooooo, se ve riquísimo!
ResponSuprimeixBesos!
Me encantan los pasteles salados porque son rápidos de hacer y salen tan buenos!!
SuprimeixMolt be Anna, em fa gràcia, al final totes ho hem fet de pollastre, però be si fa no fa és el mateix. T'ha quedat fantàstic. Moltes gràcies per la teva participació. Petonets. Yolanda.
ResponSuprimeixBé, ja veus que m'he animat per fer el proper repte. Gràcies guapa!
Suprimeix