Mini quiche de bròquil i formatge cheddar

Per preparar un sopar informal, les mini quiches són ideals. Les podeu preparar amb les "obleas" de La Cocinera. Les trobareu a la secció de refrigerats del supermercat; les ompliu amb una mescla de ous, llet i formatge a la que podeu afegir el que volgueu: tonyina i olives, pernil dolç i pinya, cansalada i dàtils,...o bé bròquil i formatge cheddar.

Ingredients per 12 mini quiches:
  • 12 "obleas"La Cocinera
  • 200 grams de bròquil 
  • 1 ceba mitjana
  • 2 ous
  • 100 grams de llet
  • 100 grams de formatge cheddar 
  • una culleradeta d'all en pols
  • una culleradeta de mostassa en gra
  • pebre blanc i sal
  • oli d'oliva verge extra
Encenem el forn, dalt i baix, a 200º.

Rentem i tallem el bròquil en poms petits, com a la foto. En una paella, cuinem la ceba tallada ben petita i fins que transparenti; després afegim el bròquil i el saltegem un parell de minuts -a casa ens agrada que quedi cruixent-. En un bol, batem els ous amb la llet; a continuació afegim el formatge cheddar ratllat, la ceba i el bròquil, l'all en pols i la mostassa en gra. Quan tots els ingredients estiguin ben mesclats, afegim un pessic de sal i pebre blanc mòlt. Greixem uns motlles per fer magdalenes i posem dintre de cada forat una "oblea" (només cal que la premem cap endins del forat del motlle amb els dits) i a continuació l'omplim amb la mescla d'ingredients, vigilant que no vesi fora de l'oblea. Les fiquem al forn 20 minuts, i després les servim tèbies.

7 comentaris:


  1. Anna; T'ha quedat amb vers... ...un sopar "informal" ... quiches són "ideals"
    Aquestes petites mengues són molt bones i van molt bé per preparar un sopar informanl.
    Salutacions Anna¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Anna quines quiches més xules! M'encanta la idea de fer-les individuals. Les obleas també són un bon invent! Fantàstica recepta!
    Petons

    ResponElimina
  3. M'encanta el format mini per a sopars o aperitius! jo també acostumo a fer-les amb les obleas aquestes, i queden boníssimes i resultones, un petó!!

    ResponElimina
  4. Anna es muy buena idea y sabrosas sin lugar a dudas estas mini quiché.
    Bona setmana

    ResponElimina
  5. Genials! Per moments informals i no tant, són ideals per un àpat divertit i ben bo!
    Petons i bona setmana
    Palmira

    ResponElimina
  6. Ooooohhh...quina minidelícia més gran! Sempre acostumo a tenir un paquet de làmines de La Cocinera a la nevera. M'ho apunto!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  7. Això de fer servir les oblees com a base de les miniquiche no ho he provat mai...gran idea! Petonarros!

    ResponElimina