Tasta Viladecans 2014

Aquest matí hem assistit a la presentació de les activitats de “Tasta Viladecans 2014”, on hem estat convidats. Es tracta d'una colla d'activitats gastronòmiques que tindran el tret de sortida el proper dia 9 de maig amb el Fira Tapa, que s'instal·larà al Parc de la Marina a partir de les 8 del vespre. Us recomanem que us hi deixeu caure per gaudir d'unes bones tapes. Avui ja hem pogut tastar algunes d'aquestes tapes i creieu-me, valen molt la pena!


El dia 15 assistirem a una sessió  que pinta molt interessant, es tracta d'una Jam Gastronòmica on es farà una improvisació culinària amb productes de proximitat. Ja us informarem de com ha anat i de quines creacions n'han sortit.

El cap de setmana del 17 i 18 de maig, hi haurà la Fira de San Isidre i mostra d'entitats al mateix parc de La Marina. Us recomanem que us hi deixeu caure. Entre altres activitats hi haurà un concurs d'allioli, tast de vins i embotits, tast de gintònics, taller de batuts amb fruites i verdures i un showcooking amb productes de l'horta del Baix Llobregat.


Trobareu més informació a la pàgina del Gremi d'Hostaleria de Viladecans. Algunes activitats necessiten reserva prèvia o invitació. Us recomanem consultar el programa dels actes del #TastaViladecans 2014.

Nosaltres no ens el perdrem!