L'Hospitalet Experience: Tapes i Cultura

Coincidint amb la celebració del Mobile World Congress, l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, en col·laboració amb entitats socials i l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT Baix LLobregat), posa en marxa el projecte L'HOSPITALET EXPERIENCE, per donar a conèixer a tothom -nacionals i visitants estrangers del MWC- la gastronomia i la cultura de la segona ciutat més gran de Catalunya; una expressió de la barreja d'orígens de la seva gent, que amb L'HOSPITALET EXPERIENCE es trasllada dels fogons al plat, de la ma dels restauradors de la ciutat.

La ciutat de L'Hospitalet està situada a la comarca del Barcelonès, entre els municipis de Barcelona, Esplugues, Cornellà i el Prat. El primer document que parla de la ciutat és del 908, però s'ha trobat restes de l'època romana. Varies onades migratòries durant l'any XX, la van convertir en una de les ciutats més poblades de Catalunya, i la variada procedència dels seus habitants han marcat el seu tarannà de ciutat oberta i acollidora.

Una amplia oferta gastronòmica ens espera a partir del proper cap de setmana a L'HOSPITALET EXPERIENCE:

Programació gastronòmica del 20 al 21 de Febrer (clica aquí per veure-ho millor): 

Programació gastronòmica del 22 al 24 de Febrer (clica aquí per veure-ho millor):


En el Village de L’HOSPITALET EXPERIENCE, situat a la Plaça d'Europa, trobarem la zona de La Carpa on es podran degustar les tapes, una terrassa exterior i un escenari per les actuacions de grups i entitats locals.

Respecte a l'oferta gastronòmica, els dies 20 i 21 trobarem una selecció de tapes on predominarà el producte km0 com la carxofa del prat, els calçots i el pollastre Pota Blava - 3,50 eur tast i beguda- i del 22 al 24, i coincidint amb el MWC, una selecció de platets típics pensant en el congressistes d'arreu del món que visitaren aquells dies el MWC, com la paella, el peix fregit, el pernil ibèric o el pa amb tomàquet.

El proper dissabte de 12.30h a 15.00 hores hi haurà una trobada d'instagramers i bloguers. Podeu penjar les vostres fotos i comentaris amb el hastag #LHexperience.

Ens trobem tots a L'Hospitalet el proper cap de setmana, per gaudir de la gastronomia i de les actuacions en directe en el Village de L'HOSPITALET EXPERIENCE!

Podeu consultar aquí la guia complerta d'activitats.