Mojito de magrana

Avui ha lluït el sol i hem aprofitat que era festiu per passejar vora el mar. Al tornar a casa, hem decidit continuar gaudint del bon temps i ens hem plantat a prendre el sol a la terrassa amb un mojito a la ma. Com estem a la tardor, li he afegit un ingredient molt típic d'aquesta estació: la magrana, en concret suc i llavors de magrana. La magrana li dóna un punt més de dolçor a la beguda i un color espectacular. Això sí, puristes, absteniu-vos.


Ingredients per un mojito:
  • mitja llimona dolça
  • 1 cullerada i mitja de sucre blanc
  • fulles de menta fresca
  • mitja magrana
  • gasosa
  • glaçons de gel
  • rom blanc

He fet servir com a recepta base del mojito la del blog La cuina de sempre.

Posem en un got ample el suc de mitja llimona dolça, una cullerada i mitja de sucre blanc i unes quantes fulles de menta fresca. Amb la ma de morter aixafem amb compte la menta per extreure la seva essència. Afegim una mida de rom blanc i mesclem els ingredients abans d'afegir una mida de gasosa i una mida de suc de magrana natural. Per finalitzar afegim tres glaçons de gel, unes quantes llavors de magrana i una branqueta de menta fresca per decorar.

El suc de la magrana l'he fet amb una picadora, encara que també podeu fer servir una batedora de ma.


Recepta inspirada en una del blog de Katherine Martinelli.