Sopa freda de meló, llimona dolça i menta.

Si hi ha una cosa que m'agrada molt és descobrir blogs de cuina i "remenar" entre les seves receptes. Anys enrere sempre hi havia algun blog amb un repte en marxa que et permetia de conèixer d'altres blogs. Enyoro el repte que va crear la Mercè del blog Destapant Cassoles anomenat Del Blog al Plat, on cada mes escollia un blog, i per participar en el repte havies de remenar entre les seves receptes, elegir una, cuinar-la i penjar la recepta al teu blog el mes següent. Així vaig conèixer un munt de blogs que encara, avui en dia, segueixo.

L'altra dia en un grup de Facebook, vaig trobar una recepta d'aquelles de pim-pam: la llegeixes, t'aixeques a preparar-la i te la cruspeixes. Una recepta fàcil de fer no, el següent, impossible de ficar la pota, amb només tres ingredients: meló, llimona dolça i menta fresca. El blog és diu Entrefogons i la recepta, Sopa freda de meló, amb llima i menta.


Ingredients per a 2 persones, com a entrant:

  • un quart de meló
  • una llimona dolça
  • fulles de menta fresca

En un vas de batedora posem el meló tallat a trossos petits, el suc de la llimona dolça i unes quantes fulles de menta. Ho triturem tot amb una batedora de ma fins que ens quedi líquid i la menta ben picada. Servim la sopa ben freda. També podem ficar-la una estona al congelador i servir-la amb textura de granissat.

És una sopa que podem servir com a entrant o bé com a postres o prendre-la a qualsevol hora.
Les quantitats són orientatives i les podeu adaptar al vostre gust.