
Ingredients per a 2 persones:
- mitja coliflor ratllada crua
- 1 ceba petita ben picada
- 60 grams de pèsols congelats
- 60 grams de pastanaga tallada en trossos petits
- 2 ous batuts
- 1/4 de tassa de salsa de soja dolça
- 1 cullerada de sucre morè
- 1/4 culleradeta de gingebre mòlt
- un pessic de pebre vermell
- oli d'oliva
- sal
En una cassola posem un rajolí d'oli d'oliva i cuinem la ceba tallada ben petita fins que transparenti. Afegim els pèsols i la pastanaga i els cuinem un parell de minuts fins que estiguin tendres. Posem en un plat tot el que hem cuinat, afegim una mica més d'oli a la cassola i aboquem els ous batuts i els remenem fins que estiguin cuits. Aleshores tornem a abocar a la cassola la pastanaga i els pèsols i a continuació la coliflor ratllada; mesclem els ingredients i els cuinem uns 4-5 minuts. Per finalitzar afegim la salsa de soja, la barregem amb la resta d'ingredients i servim immediatament.
Adaptació de la recepta Healthy Cauliflower Fried "Rice del blog Eat yourself skinny
No he menjat mai coliflor crua, però vaja que m'apunto! perquè a mi la verdura m'agrada tota i aquest plat fa una pinta boníssima! Veig que també estàs la mar de healthy tu, eh!! un petonàs!!
ResponEliminaCrua m'agrada molt la coliflor i en arròs cuit m'ha agradat força però així marinat me l'emporto a pendents perque arriben coliflors i més coliflors a la cesta ecológica!
ResponEliminaPetons,
Palmira
Brutal aquest aquesta recepta! Estic desitjant comprar una coliflor per fer-la...
ResponEliminaUna abraçada! Clara
Molt original! Però que molt! M'he quedat ben bocabadada!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Nena aquesta recepta m anirà perfecre
ResponElimina