I només quedava per publicar al blog la recepta de les postres del Menú de Nadal Cooperatiu elaborat amb TastaCoop , amb productes del cooperatives catalanes. Aquesta vegada amb dues cooperatives molt conegudes, Segadors del Del…
Segueix llegint »Avui us presentem el segon plat del Menú de Nadal Cooperatiu que hem elaborat en col·laboració amb TastaCoop , una Llaminera de porc amb chutney de tomàquet i ceba. El que ens agrada d'aquesta recepta és la facilitat de pode…
Segueix llegint »Ens ha fet molta il·lusió de col·laborar amb TastaCoop per l'elaboració d'un Menú de Nadal Cooperatiu, elaborat amb productes de cooperatives catalanes. A la pàgina de TastaCoop, pertanyent a la Federació de Cooperative…
Segueix llegint »Vaig aprofitar els dies del Pont de la Puríssima -com molts de vosaltres- per cuinar una mica a casa i rellegir algun llibre de cuina. Buscant unes postres fàcils de fer, vaig trobar aquest flam de nous i ratafia del llibre La ra…
Segueix llegint »Ja fa uns anys que vam descobrir la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt . Es celebra la primera quinzena d'octubre i és una de les fires de més anomenada de les comarques lleidatanes. Milers de visitants ar…
Segueix llegint »Feia dies que tenia ganes de fer un pastís i he pensat en fer un de formatge, que és un dels meus preferits. He recorregut al llibre Un dulce en Nueva York de Lunwerg Editores, que m'encanta per tenir les receptes d'algu…
Segueix llegint »Aquest matí hem visitat la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat. La fira es celebra del 6 al 8 de desembre, així que encara esteu a temps de passar un dia ben entretingut visitant una de les fires més antigues de Catalun…
Segueix llegint »Aquest dissabte ens han convidat a un showcooking on el xef Pol Cabanas ha cuinat tot els plats amb la Rocook , una placa d'inducció que permet cuinar a baixa temperatura, és a dir, entre 50º i 100º màxim. La Rocook ha estat …
Segueix llegint »Només queda un últim pas. Per començar a rebre els butlletins cal que confirmis el teu email al missatge que t'hem enviat.