El dissabte 2 d'abril, al barri de Ca n'Anglada de Terrassa es celebra la 2ª edició de la Fira de l'Oliva. A la fira trobareu activitats per tots el gustos: des de parades de venda d'oli, olives i productes deriva…
Segueix llegint »Aquesta recepta és molt fàcil de fer, només ens cal tenir un motlle metàl·lic per fer rosquilles perquè la massa no és molt consistent (és semblant a la massa d'un bescuit) i es fan al forn -res de fregits-. La recepta la pod…
Segueix llegint »Ja us va explicar l'Anna que diumenge passat varem anar a la Carxofada de Sant Boi de Llobregat on varem gaudir d'una bona festa. No cal dir, que havent anat a passejar pel Parc Agrari, no podíem tornar a casa sense comp…
Segueix llegint »Encara que va estar tota la nit plovent i pel matí el cel amenaçava pluja, una colla d'amics ens vam arribar fins a Sant Boi per visitar la 17ª edició de la Carxofada . Les activitats van començar ben d'hora amb una sorti…
Segueix llegint »Quan la Mercè ens va dir que el blog elegit aquest mes pel repte del Blog al Plat era el de la Teresa de Com a casa, res !, em va fer molta il·lusió perquè tinc la sort de que la vaig conèixer personalment en una trobada que va …
Segueix llegint »Aquest cap de setmana, i dintre de les activitats del Mercat del Ram de Vic , a la Plaça dels Màrtirs de la capital osonenca s'instal·larà la Fira del Formatge Artesà , que aquest any arriba a la seva 8ª edició. Més de 40 pa…
Segueix llegint »Tenia aquesta recepta pendent de publicar al blog des de finals de l'any passat. Ja us vaig explicar que al Centre Cívic el Sortidor , al barri del Poble-sec de Barcelona, fan tallers de cuina dintre del cicle de cultura i ga…
Segueix llegint »La col brotonera i el cigró menut del Vallès han estat els protagonistes de la degustació que s'ha organitzar el primer cap de setmana de març, al Mercat de la Independència de Terrassa (Vallès Occidental), gràcies a les Fun…
Segueix llegint »Amb aquesta recepta de pizza vegetal, en l'ampli sentit de la paraula, podreu sopar sempre que volgueu pizza a casa, sense tenir mala consciència. La base de la pizza s'elabora bàsicament amb coliflor ratllada, blanca o m…
Segueix llegint »Ha passat ben ràpid el mes de febrer, i ja tornem a tenir aquí el repte de Cocina Regional Italiana (CRI) del Cajón Desastre de Maggie . Aquesta vegada m'he decidit per preparar la recepta dolça del repte: uns pastissets típ…
Segueix llegint »Només queda un últim pas. Per començar a rebre els butlletins cal que confirmis el teu email al missatge que t'hem enviat.