Sota aquest títol, el Centre Cívic El Sortidor , dintre del Cicle de cultura i gastronomia, A Taula! va organitzar un taller de cuina amb llegums on la Maria Alcolado de mesquemenjar ens va ensenyar a preparar varies receptes a…
Segueix llegint »Després de l'estrena oficial de la gelatera amb el gelat de Nutella, a casa demanaven sí o sí que fes gelat de vainilla; a mi no m'agrada gaire però sembla ser que a tothom li agrada aquest gelat i com una és una "pr…
Segueix llegint »El blog protagonista d'aquest mes del Blog al plat és Decuina.net , un blog on podem trobar de tot relacionat amb el món gastronòmic: receptes, notícies, curiositats i informació sobre restaurants molt recomanables, dels qu…
Segueix llegint »Entre Vilanova i la Geltrú i Cubelles, es troba el Racó de Santa Llúcia, i arran de mar el Restaurant La Cucanya , que vam descobrir fa unes setmanes de la ma de Rosamary d' Alacartemenús . Un sol radiant ens va acompanyar t…
Segueix llegint »Al barri de Gràcia hi ha un racó molt especial que batega al ritme de l ' Slow Mov . La idea va començar amb un blog, però avui en dia s'ha convertit en quelcom més: un espai que serveix d'aparador a artesans per do…
Segueix llegint »Com es nota que la calor "apreta": blogs plens de receptes de gelats, sucs, batuts,...Fins i tot jo m'he estrenat aquest estiu penjant un parell de receptes de gelats i ara una d'smoothies. Pel que he llegit per…
Segueix llegint »Va ser a La Cerdanya Tour organitzat per la Montse de La Cuina de la Mussola que vam conèixer a Michel Baylocq, un xef que ens va sorprendre elaborant productes amb xarop de pinyes d'avet dels boscos del Baridà , fet mitj…
Segueix llegint »Des de que em vaig ficar al món dels blogs de cuina, que quan comença la calor i apareixen les primeres receptes de gelats casolans que sempre dic el mateix: D'aquest any no passa que compren una gelatera! I d'aquest any …
Segueix llegint »Dissabte passat, 27 de juny, es va celebrar al Museu de la Pell d'Igualada la primera edició del Festival de Tendències Gastronòmiques , VadeFoodies, que vol promoure l'activitat gastronòmica i donar a conèixer la diversi…
Segueix llegint »Només queda un últim pas. Per començar a rebre els butlletins cal que confirmis el teu email al missatge que t'hem enviat.