Dissabte passat, Rosamary del blog Alacartemenus , una persona optimista i vital, va ajuntar un grup d'amics bloguers per ensenyar-nos el Sitges més "Slow", el més compromès amb el moviment Slow Food . Aquest movime…
Segueix llegint »Ahir vam visitar Can Girona , una preciosa masia a les afores de Sitges, de la ma de Rosamary d' Alacartemenus ; en uns dies us explicaré com de bé ens ho vam passar i totes les persones que vam conèixer compromeses amb el mo…
Segueix llegint »M'encanta la remolatxa fresca! Si no us agrada és perquè, potser, només l'heu tastada cuita. No he tastat totes les marques de remolatxa cuita envasada, ho reconec, però les que he tastat eren terribles: la remolatxa esta…
Segueix llegint »Aquest dissabte, i dintre de les activitats gastronòmiques programades per la Fira de Sant Isidre de Viladecans, vam assistir a una conferència sobre les flors a la cuina de la ma de Laura Carrera, creadora de l'empresa Flore…
Segueix llegint »Està clar que el sistema que faig servir per apuntar les receptes que m'agraden no funciona! Cada vegada que en busco una, no la trobo. Estic segura que en alguna llibreta tinc apuntada una d'aquelles receptes per fer-les…
Segueix llegint »Una de les moltes meravelles naturals que tenim en el nostre país és el Delta de l'Ebre, una de les zones humides més importants de l'Europa Occidental. Allà s'hi troba Món Natura Delta de l'Ebre , una fundació qu…
Segueix llegint »Aquest divendres, dia 8 de maig, s'inaugura al Parc de la Marina de Viladecans l a 5ª edició del Fira Tapa . Els 22 establiments participants elaboraran les seves tapes amb productes conreats pels agricultors de la zona o ela…
Segueix llegint »Fa uns mesos, quan vam assistir a l' acte de lliurament de plaques Km0 als restaurants Slow Food de Catalunya, en el mateix acte, en Pep Salsetes va presentar el seu llibre "La cuina de Vallesans"; aquest llibre no…
Segueix llegint »Només queda un últim pas. Per començar a rebre els butlletins cal que confirmis el teu email al missatge que t'hem enviat.