Cursos de cuina on line de Creative signatures

Quantes vegades, quan heu fet una recepta per primera vegada, no heu desitjat poder veure-la en imatges per que teniu algun dubte sobre si la textura o la consistència és l'adequada?; hi han receptes molt ben explicades però com ja sabeu "una imatge val més que mil paraules". I si a més a més de veure les imatges, aquestes anessin acompanyades d'explicacions de autèntics mestres? Això seria genial, oi? Doncs és el que ens proposa Creative signatures:cursos on line (en castellà) de cuina i gastronomia de la ma d'experts en la matèria com Jordi Roca, Carles Gaig o Nando Jubany, entre molts altres. I amb un plus més: hi han cursos que van acompanyats de kits amb els ingredients bàsics per poder fer el curs, de manera que quan rebis el kit a casa ja podràs posar-te a fer el curs, sense perdre el temps buscant-los en tendes especialitzades.

Una vegada adquireixis el curs, el tens disponible sempre que vulguis. Tens videos i material escrit que et pots descarregar i guardar; a més hi ha un fòrum on pots fer consultes i resoldre els teus dubtes, i al final del curs, rebràs un certificat de Creative signatures.

Us animo que feu una ullada a la llista de cursos - podeu provar una lliçó gratuïta- especialment en aquestes dates, ja que podeu trobar un munt d'idees per regalar, com el curs de cuina per aprendre a fer gelats amb Jordi Roca, del Celler de Can Roca amb un kit de productes bàsics per elaborar les receptes proposades pel gran mestre; o aprendre a fer cocktails amb Javier de las Muelas, un curs on aprendre fins a 11 receptes de cocktails tan famosos com el Dry Martini o l'Spicy Mai Tai; o un curs per cuinar tapes d'alta cuina amb Paco Roncero. També els panarres tenen cursos per a ells de la ma de Xevi Ramon de Triticum. Si ja feu pa a casa, i voleu perfeccionar la vostra tècnica o aprendre de noves i conèixer uns quants secrets d'un mestre forner com en Xevi Ramon, el curs d'El pa artesà del s.XXI: introducció, bases i tècniques, Ã©s el curs que necessiteu. I els amants de la xocolata també tenen el seu curs a Creative Signatures: Bojos per la xocolata, de la ma de Josep Maria Ribé de Chocolat Academy.

Entreu ara a Creative Signatures, i trobareu cursos per a tots els gustos, i ara a preus especials.