Mossecs de carbassó o Zucchini Tots

Sabeu aquelles receptes que veus la foto i penses "nyam, nyam" i que quan la llegeixes veus que porta pocs ingredients i que, a més, resulta que els tens tots a la cuina i, a sobre, és una recepta que és prepara en un tres i  no res...sí!, sabeu que vull dir?, doncs aquesta recepta és una d' elles, només que estava en anglès i l'he hagut de traduir, però per la resta és la recepta PER-FEC-TA perquè, a més a més, es fa al forn...és a dir, res d'oli, res de mantega, res de greix, excepte el del formatge cheddar, que si voleu, el podeu canviar per un menys calòric..vaja! el Sant Graal de les receptes de cuina, perquè, a més a més, resulta que està boníssima!

Bé, si heu llegit el primer paràgraf, segurament us saltareu aquest per passar directament als ingredients, així que no m'allargo més...

Ingredients per 6 mossecs aprox:
  • 170 grams de carbassó ratllat (un carbassó gran)
  • 1 ou
  • 40 grams de ceba ratllada (mitja ceba)
  • 40 grams de formatge cheddar tallat ben petit
  • 40 grams de pa ratllat amb all i julivert
  • sal i pebre negre mòlt
Encenem el forn a 180º.

Ratllem el carbassó i l'espremem bé per que perdi l' aigua - jo ho he fet amb les mans, però també ho podeu fer amb un drap de cuina net- i el poseu en un bol on afegireu la ceba ratllada, també espremuda prèviament, l'ou batut, el formatge cheddar tallat ben petit i el pa ratllat; barregem bé els ingredients i en fem boletes de la mida d'una pilota de ping-pong. Les podem coure de dues maneres, o bé directament sobre paper de forn a sobre d'una safata, aixafant-les una mica, o bé posant-les en motlles per fer magdalenes, que haureu greixat abans amb esprai anti-adherent o amb mantega, i aplanant-les una mica per que tinguin la forma de la foto; us aconsello que no ompliu el motlle a cullerades -la primera vegada ho vaig fer i no va sortir ni un mossec sencer-. Les fiquem al forn durant uns 15 minuts, i les servim tèbies.

Ja em direu que us han semblat!

Font:www.skinnytaste.com