Visitem la FiraTapa de Viladecans

Ja sabeu que una de les coses que ens agrada fer si disposem de temps és visitar fires de tota mena on, si es possible, comprem productes de proximitat i de temporada. Però no totes les fires són de paradetes on es poder comprar productes, i aquest és el cas del FiraTapa de Viladecans, una altra mena de fira. Organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Viladecans i amb el suport de l'Ajuntament, s'anticipa a la fira de Sant Isidre, que ve carregada de propostes gastronòmiques amb el nom genèric de #TastaViladecans, etiqueta que es fa servir a les xarxes socials.



Aquest any hem estat convidats a aquesta fira llampec (només dura 3 hores), on es podia tastar les tapes que més de 40 establiments oferien als visitats. Ja us en varem parlar fa uns dies. Totes les tapes feien una pinta fantàstica, i la tria era ben difícil. Les que varem poder tastar eren d'allò més bones. Està clar que la FiraTapa de Viladecans és una data que cal marcar al calendari per visitar-la un any rere l'altre. Una fira que s'instal·la al Parc de la Marina, amb molt bon ambient i on es pot gaudir d'una estona agradable amb els amics.

Nosaltres varem passar una gran vetllada amb una colla de bloguers. Des del moment que varem arribar a Viladecans ens van tractar d'allò més bé. Ens van facilitar tiquets per poder degustar les tapes i un lloc reservat on trobar-nos tots nosaltres. La organització en aquest sentit va ser immillorable. També ens van obsequiar amb un preciós lot de productes gentilesa d'Hortet del Baix. Productes de proximitat i de bona qualitat que ens han obert les ganes de visitar la seva agrobotiga i de comprar alguna de les seves cistelles en un futur.

Durant aquesta setmana hi haurà més actes, que culminaran amb la Fira de Sant Isidre el proper cap de Setmana. Una visita que us ben recomanem. Nosaltres hi serem!