Teràpia de Chök, The Chocolate Kitchen

Fa uns dies varem visitar Chök, la cuina de la xocolata. Es tracta d'un establiment situat al Carrer del Carme  3, de Barcelona,  que va obrir les seves portes a mitjans de l'any passat. Amb el nom de l'establiment, ja imaginareu quin n'és el seu producte estrella. El petit local ocupa una antiga fabrica de xocolata, així que podem trobar-hi detalls modernistes com una preciosa vidriera o un increïble sostre de fusta.



Chök és un nou concepte en rebosteria. Els agrada la xocolata i els agrada la cuina, diuen. Per tant fan una cuina basada en la xocolata on experimenten amb noves formes de combinar sabors. Hi trobaràs xocolates de tota mena, xurros, trufes, macarons, dolços de molts tipus amb xocolata. No hi faltarà el seu producte estrella, el chök, una mena de rosquilla lleugera, saborosa i amb una trentena de combinacions diferents. Altres creacions són uns fantàstics krönuts o les seves patates xips amb xocolata, una combinació que no us deixarà indiferents.



El dia que varem anar-hi amb uns amics, Chök estava molt concorregut i ple, es nota que el seu producte agrada i que qui hi va un cop, repeteix. Els propietaris, molt amables, ens van fer lloc al taulell que tenen a la cuina, on a més imparteixen cursos i tallers. Així que van recollir els estris i ens van acomodar al que, per nosaltres, és el millor lloc on podíem estar. Mentre varem gaudir dels nostres chöks, krönuts i macarons, varem gaudir veient com treballaven la xocolata i preparaven alguna de les seves creacions. I és que a Chök tots els productes són frescos i es preparen cada dia.

Si sou per Barcelona i passegeu per les Rambles no deixeu de visitar-los; gaudireu, i molt, del plaer de la xocolata. Amb el poc temps que fa que han obert, ja han guanyant un premi per la seva identitat atorgat per Best Pack. També és un dels establiments que es visiten als tours de Bcn&Cake.

Si en voleu saber més, no deixeu de visitar la seva pàgina de Facebook.