Esquiada amb ATO Natura

A casa, des de sempre, hem gastat la llet ATO. Ens agrada la seva qualitat i, amb la seva marca ATO Natura, sabem també que la llet que consumim és un producte de proximitat. I és que ATO Natura es produeix en set granges catalanes certificades, cosa que ens garanteix la procedència i la qualitat de la llet que consumim. De fet, si voleu, podeu visitar aquestes granges.


No és d'estranyar que quan van anunciar a la seva pàgina de Facebook que guardéssim els codis de barres dels brics d'un litre per una nova promoció, ens faltes temps per començar a retallar-los. La promoció es va realitzar a través de Facebook durant el mes de febrer i varem tenir la sort que ens toqués. El premi consistia en un magnífic cap de setmana d'esquí a La Molina.

Varem gaudir del premi el cap de setmana  del 14 al 16 de març i el premi consistia en dues nits d'hotel a peu de pista i forfet per dues persones vĂ lid per dissabte i diumenge. No cal dir que, tot i que feia temps que no ens calçàvem uns esquĂ­s, varem aprofitar-los d'allò mĂ©s.

El temps va acompanyar i varem gaudir d'un parell de dies de sol fantàstics que varen fer l'estada més agradable. Al vespre també varem poder aprofitar per baixar cap a Puigcerdà i Llívia, on varem aprofitar per comprar un llibre de receptes típiques de la Cerdanya i el Pirineu. Ja frisem per començar a cuinar!


Les persones encarregades de la promociĂł varen estar ser atentes i amables en tot moment, fins al punt que en pocs minuts ens varen respondre al correu que els varem enviar dissabte amb un dubte que tenĂ­em. Els ho agraĂŻm moltĂ­ssim!

No només us aconsellem que compreu la llet per ser de proximitat i de qualitat, també us aconsellem que seguiu la seva pàgina de Facebook o el seu perfil de Twitter.